App design

Een app is al lang niet meer alleen een handigheidje. Het is vaak een complete business op zichzelf. Een app is dan ook een krachtig middel om de mogelijkheden van het web en de functies op een smartphone of tablet te verbinden aan de persoonlijke bezigheden en behoeftes van mensen.

Bij het ontwerp van een app speelt zoveel meer dan alleen de functies die het biedt. Jouw app is al voor de lancering in competitie om de aandacht en tijd van jouw doelgroep. En tijd en aandacht is zeer schaars. Het is ‘het nieuwe goud’.

Een effectief ontwerp start dus niet bij de app, maar bij hoe jij als merk de nummer één positie krijgt in de hoofden van mensen. Zodat ze op het juiste moment aan jou denken.

Wat is de trigger voor je doelgroep om jouw app te openen? Wanneer en waar? Welke use-cases zijn er allemaal? Hoe vertaal je dit naar de aanwezige functies? En hoe zorg je dat de gebruikerservaring vloeiend en plezierig is?

Airsolid denkt mee over de positionering van je app, het interaction design, het ontwerp van de schermen. We verzorgen graag de aansturing van de bouwers en helpen je met gebruikerstests en tips bij het opbouwen van ’community‘.

Wil je investeerders aantrekken? Dan helpen we je door samen met jou te werken aan een superstrakke pitch presentatie. Of je app nu ‘een ideetje’ is, of een uitgewerkt ondernemersplan - we kunnen op elk niveau instappen.
App cases bekijken
Laten we aan de slag gaan!
Bel Airsolid oprichter Dirkjan Brummelman
of stuur ons een mailtje met je vraag.
Mail Airsolid Bel Dirkjan